Kontakti: +383 45 967 967 | +383 49 840 840

2005

Themelohet Kompania, ku fillimisht merrej me shit-blerjen e veturave dhe të parët ne ofrimin e Limo Servisit

2008

Filluam me ofrimin e sherbimeve per huazim te veturave (Rent a car)

2009

Hapet pika e dyte operuese ne Aeroportin e Prishtines

Sot

Qe nga 2008 deri sot, flota e veturave tona eshte zgjeruar dhe operohet me afro 170 njesi ne kategori te ndryshme, duke filluar nga veturat ekonomike deri tek ato me luksoze, dhe me nje staf te madh te cilet jane perkujdesur qe te ofrojm sherbimet me te mira per klientet.
Si kompani ne vitet e fundit kemi filluar edhe sherbimin e Leasingut Operativ, ku si klient te pare kemi Kompanine e Sigurimeve Illyria sh.a, e cila ka nje flot te gjer te makinava te reja ne shfrytezim.