Kontakti: +383 45 967 967 | +383 49 840 840

Pyetje të shpeshta

1. Ku operon kompania?

Rent a car King operon ne Aeroportin Nderkombetar Adem Jashari, dhe ne Prishtine tek rrethi me flamur.


2. Si behet rezervimi?

Rezervimet mund te behen online, permes e-mail adreses apo ne numrat e telefonit (viber apo whatsapp).


3. Cilat jane mundesite e pageses per te marre veture me qira?

Pagesa behet ne momentin e marrjes se vetures me cash apo cart.


4. Ne cilat vende mund te marrim veturen me qira dhe ku duhet t'a dorezojme pasi qe e kemi shfrytezuar?

Vetura mund te merret dhe te dorzohet ne dy zyret tek te cilat operon kompania.


5. Sa eshte toleranca ne kohe per te kthyer veturen e marre me qira pa paguar para shtese?

Toleranca eshte deri ne 3 ore pa pagese shtese.


6. A ka limit ne kohezgjatjen e marrjes se vetures me qira?

Kohezgjatja eshte e pa limituar.


6. Dokumentet e kerkuara per te marre veture me qira?

Pasaport valide dhe patent shofer (minimumi 3 vjet).


Keni pyetje tjera? Na kontaktoni duke klikuar ketu!