Kontakti: +383 45 967 967 | +383 49 840 840

Volkswagen Passat Avant / apo i ngjashëm

Volkswagen Passat Avant / apo i ngjashëm


Fillon nga: 40.00€ / ditë


Jeni të interesuar? Rezervoni këtë veturë për udhëtimin tuaj!

Duke klikuar në butonin më poshtë ju na kontaktoni në numrin tonë në Whatsapp, nga ku fillon komunikimi dhe ne marrim kërkesën tuaj për rezervim!

Koha dhe vendi i pranimit / dorëzimit të veturës

Na shkruani veçoritë extra të cilat i kërkoni pas klikimit të butonit për komunikim me Whatsapp.

Chat on WhatsApp