Kontakti: +383 45 967 967 | +383 49 840 840

Dacia Duster / apo i ngjashëm

Dacia Duster / apo i ngjashëm


Fillon nga: 40.00€ / ditë


Jeni të interesuar? Rezervoni këtë veturë për udhëtimin tuaj!

Pasi të pranojmë të dhënat tuaja, ne do të ju kontaktojmë në email-in apo numrin tuaj të telefonit për procedurën e mbetur të rezervimit. Gjithashtu ne do te ju përgjigjemi cfardo pyetje që mund të keni me kënaqësi!

Koha dhe vendi i pranimit / dorëzimit të veturës

Extra features

Të dhënat e kontaktit

Ju garantojmë që email adresa juaj nuk do të keqpërdoret.
Ju garantojmë që numri juaj nuk do të keqpërdoret.
Ju lutemi që në hapësirën për mesazh të shënohen çfardo pyetje/kërkese shtesë që mund të keni.